.:[Double Click To][Close]:.

Entry Khas 2

Entry khas sekali lagi.. Seperti biasa, entry khas saya selalunya ditujukan kepada mereka-mereka yang saya sangat hargai diatas perlakuan + perbuatan & yang sama waktu dengannya terhadap diri ini.. Cewahhhhh!! *ayat nak skema sangat* (_ _!!

Walaupun bufday saya telah lama berlalu, mereka-mereka masih lagi tidak lupa untuk memberikan hadiah *sangat terharu di situ* TERIMA KASIH dari hati yang ikhlas dan suci lagi murni ini.. Hahahaha~ Mereka-mereka adalah rakan sekelas Jerman saya:-

Farah Khan --> thanks for the sweet Poem ^^
Cik Jiha --> thanks for the Crosswords Puzzles ^^
Bazilalala --> thanks for the Toblerone & Toffifee ^^
Nadz ---> thanks for the Choki-Choki ^^

Eh! Eh! Tak lupa juga kepada rakan sesweet segaduh saya, Hajar sebab belanja saya makan hari ini.. Gambar makanan lupa nak tangkap lar.. Hehehe~ TERIMA KASIH *mati kena pukul kalau tak letak nie* =P

"TERIMA KASIH SEMUA SEBAB MENYINARI HIDUP TEMAN"


P/S : sesapa yang nak saya wat entry khas untuk dia, cepat-cepat lar bagi hadiah.. Hahahah!! =)

Lat Kampung Boy Sebuah Muzikal

Tarikh : 29 March 2011
Tempat : Istana Budaya
Peserta : Ruru, Payed, Farah & kak Ruby

Tumbs up kepada semua pelakon-pelakon teater Lat Kampung Boy Sebuah Muzikal arahan Hans Isaac & Harith Iskander... Terbaik dari ladang!! Siyesly, tak tau bagaimana saya nak ungkapkan betapa gempak + best teater nie.. Hanya orang yang pergi menonton sahaja tahu perasaan ini, kan? Kan? hohoho~ (^_^)/ *riak dapat pergi tengok*


Kehadiran kami pada malam tue memang terbaik sebab Dato' Lat pun datang tengok juga.. Teater Lat Kampung Boy Sebuah Muzikal ini berkisarkan tentang kehidupan sebenar Dato' Lat dulu-dulu.. Walaupun diubahsuai dengan penambahan elemen-elemen muzikal + komedi, ceritanya tetap menarik =)

Siyesly, inilah kali pertama saya senyum selama 2 jam ++ tanpa henti.. Dari awal cerita hinggalah penamatnya.. Sangat sakit muka ini kalau nak senyum dah selepas ini.. Hohoho~ ^^ *bukan nak hiperbola, tapi kisah benar*

Akhirnya Farah Khan dapat menemui idolanya, AWIE secara LIVE.. Bukan sahaja berjumpa, malah dapat autograf & bergambar lagi.. Hohoho~ Tahniah Farah Khan.. Sah sebulan Farah Khan mimpi Awie lepas nie (_ _!!


& saya tak tau macam mana nak ungkapkan juga jutaan terima kasih yang tak terhingga kepada Payed.. Kalau boleh, pergilah awak ambik pisau & belah dada saya nie. Di hati saya terukir "TERIMA KASIH" *jangan ambil pisau buat betoi-betoi pulak* (_ _!! Tanpa dia, konpem saya tak akan merasai semua benda ini.. *sambil menyapu air mata*

Sebab-sebab saya berasa sangat hepi semalam *hilang stres sekejap*
- 1st time saya menjejakkan kaki di Istana Budaya *ye ker?*
- it was my birthday gift from my bestie, Payed (^_^)
- cerita-cerita muzikal adalah favourite saya sangat-sanagt *nak cari citer muzikal lain pula*
- geram sangat-sangat tengok pelakon-pelakon menari *nak menari jugak*
- tak keluarkan langsung duit beli tiket.. Payed yang bayar.. Hahahaha!! *gelak jahat*


Okay, enough merapu merapan.. Hohoho~ Kenangan ini saya tidak akan lupa sampai bila-bila, insyaALLAH... Thanks kak Ruby sebab belanja nasi lemak MAPLE =).. Hope next tyme boleh tengok teater muzikal lagi.. Sesapa yang nak ajak saya, please roger me okay ^^


P/S : Do what u love, love what u do~ =)

Entry Khas

Okay, entry kali ini saya tujukan khas kepada rOommates A206 KK7 saya Khairul Asri, Safwan & Ridhwan Syafiq (^_^)

Peristiwa semalam memang terbaik ar... Akhirnya dapat juga saya melepaskan diri daripada rancangan nakal korang semua.. Hahahaha~ *gelak jahat* Perghhhhh! Jangan riak, konpem lepas ini akan kena jugak (_ _!!

Siyesly, kalau Saf-One tidak bersikap pelik semalam, konpem saya akan kena... Memang saya tak perasan langsung lepas balik daripada makan tue.. Bila Saf-One macam tue, memang dah agak sesuatu akan terjadi.. Jadi cepat-cepat lar saya membawa diri.. Hehehe~ ^^ *salahkan Saf-One sebab misi anda gagal* Hahahaha~ =)

Yang hampehnya, saya terlupa untuk membawa kunci bilik... Arghhhhhhhhhhhh!! Sakit hati gegiler... 3.45am balik ketuk-ketuk bilik, miscall anda-anda semua berjuta-juta kali, sah semuanya tidur mati.. Huhuhuhu~ Tak tau nak buat apa dah T_T

Tapi penyelamat saya muncul.. Thanks a lot kepada Nishi + Fahrul kerana bagi tumpang tidur kat bilik jap, walaupun saya tau anda pun memang terlibat dua tiga kali.. Huhuhu~ Subuh baru dapat masuk bilik kembali... Sighhhhh~ (_ _!!

Jadi kepada Arie, Saf-One & Ridhwan Syafiq, saya mohon maaf bebanyak kalau rancangan nakal anda semua tak berjaya sempena untuk menyambut bufday saya.. Saya bukan tak nak sambut dengan anda-anda semua, siyesly nak sesangat.. Nanti-nanti kita kuar sama-sama seperti dulu kala & sambut secara baik ok =) Maafkan saya

& one more thing, thanks a lot for the hadiah-hadiah yang sangat tomei-tomei nie.. Macam tahu-tahu jer apa yang saya nak.. Saya sayang anda-anda semua (^_^)/



P/S : maafkan saya atas kekhilafan saya ='( appreciate what u guys tried to do

26 March 2011

hepi bufday to me
hepi bufday to me
hepi bufday to FAKHRUL RURU
hepi bufday to me

Perghhhhh~ tak malu menyanyi untuk diri sendri.. Hahaha~ who cares, right? =) Finally i am already YOUNG 22nd (_ _!! Thanks a lot my dearest God because still give me another year to live life to the fullest...

Orang cakap saya dah tua.. Orang lar yang cakap, bukan saya yek *walaupun saya pon orang jugak* Tapi tak aper, biar umur & angka jer nampak tua, tapi hati tetap maintain muda.. I like~ hehehe~ =)

Wish? Hmmmm... Hanya satu jer yang saya pinta, agar saya masih lagi kuat untuk menjalani sisa-sisa hidup di duniaNya ini, amin...

So, dengan itu, saya MOHD FAKHRURROZI BIN MAT ARIS @ JAMALUDIN dengan ini mengistiharkan saya sudah 22 tahun *perghhhhh~ mengaku jugak* & nak ucapkan jutaan terima kasih tak terhingga kepada MEREKA-MEREKA & ANDA-ANDA yang tidak lupa untuk mengewishkan bufday saya.. Terharu~ *menangis teresak-esak* T_T

Selepas membuat kiraan semua, inilah bilangan bufday wish yang saya dapat sepanjang satu hari from 12am 26/03/2011 until 11.59pm 26/03/2011 *dasyat tak? dasyat tak?*

From FB ---> 66 orang
Message ---> 6 orang
Calling-Calling ---> 6 orang
Face to Face ---> 2 orang

Thanks a lot guys.. U make my life more beautiful

Thanks Payed for the celebration + belanja + hadiah
Thanks my litle sis. Juer for the cupcake
Thanks Dayah for belanja mcD
\(^_^)/


P/S : nothing special on this day ^^

Berbelon Berudara Berpanas

Tarikh : 20/03/2011
Masa : 8am - 3pm
Tempat : Putrajaya
Ahli : Payed, Farah, Bazilalala, Cik Jiha, Hanim KK7, Fakir IPBA & Tapaq (pakwe Bazilalala)


Perghhhhh! Ceritera sudah seminggu basi, baru nak stori mori.. Hohoho~ Farah Khan pon sudah lama membuat entry pasai ini punya belon besar-besar ^^ Saya? Bila ada mOod nak menaip dan berkongsi, baru lar best mengarang esei =P

Okay... Event nie pon dah lama berlangsung, starting 17 March until 20 March.. Memang time saya pergi nie, dah masuk last day lar.. Hahaha~ Ramai orang? Tak perlu kata apa-apa *macam lirik lagu ape yek?* =D

Walaupun pada mulanya tak terasa nak pergi, tertanya-tanya "tengok belon jer.. best ker?" Tapi bila dah pergi ramai-ramai, memang happening lar.. Sedeynya tak sempat untuk menaiki belon panas gergasi nie *menangis hentak kaki* Dah open just for 300 pengunjung terawal jer, konpem lar kami-kami yang sampai around 9 ++ nie tak dapat lar der.. Mesti dah ada pengunjung yang dah terpacak tyme-tyme subuh (_ _!!

Dengan penuh kepasrahan terutama sekali Farah Khan, kami pun menaik kan semangat dengan menaiki belon jugak.. Cecite~ Cecite~ Belon Tanah & Belon Air.. Hehehe~ Malas nak berceloteh panjang, sila skrol untuk melihat gambar-gambar di bawah sahaja ^^

2 hari sakit bahu kena himpit dengan Payed (_ _!!


Macam-macam lagi lar permainan yang ada, tapi malangnya kami tak main semua.. Hanya banyak berjalan-jalan + bermakan-makan + bergambar-gambar + berpeluh-peluh (_ _!!

Pape pun, ich habe viel SpaƟ gehabt... Tahun depan jom ramai-ramai terjah lagi belon panas ini *ada lagi ker?* Harap boleh naik belon gergasi tinggi-tinggi ^^


P/S : Pengalaman itu paling berharga dalam hidup ^^

Bufday Boy

23rd March 2011


everything that has happened
i never expected
SOMEONE has fulfilled my dream
U came back suddenly
at 2.15 in the morning we celebrated together
for the 4th times
since we knew each other
thanks to U ^^

Dear Farid,

FRIEND like u a hard to find
when we met i know we were 2 of kind
every moment which we spend together
are ones which i always treasure
so today i want to take this time
to wish u HAPPY SWEET BELOVED 22nd BIRTHDAY
a SPECIAL BEST FRIEND of mine...

Love,
RURU KACAK ^^

"we will be friends
as long as stars twinkle in the sky
as long as angels are there up high
'til oceans run dry
and 'til the day i die"


P/S : thanks a lot to SOMEONE... I am sure u are the one

Wedding Day ^^

Perghhhh!! Sekarang nie memang mOod malas nak update blog.. Hari tue stori mori tak ada, terhegeh-hegeh nak tulis.. Sekarang nie berduyun-duyun stori mori, tapi malas gegiler pulak.. Haishhhh~ manusia~ manusia~

Ok, sudah! Hari nie saya nak big stori mori punya *bukan abang big yek* hehehe~ Cerita tentang hari bahagia keluarga saya iaitu WEDDING MY BELOVED SISTER.. Winkkk~ Winkk~ ^^ Tanggal 13 Mac 2011 adalah detik-detik yang sangat-sangat ditunggu.. Kepulangan saya diiringi oleh my beloved friends Payed + Fahrul + Nishi ^^

Awai-awai pagi lagi dah bersemangat bangun sebab ada tugasan yang perlu dilaksanakan.. Tugasan yang amat-amat penting dan mencabar bagi 4 jejaka kacak ini.. Hahahaha~ 6.30am ++ dah keluar untuk menggantung banting + papan arah.. Lambat keluar, ramai orang pulak nanti, segan~ hehe~ ^^


Selepas bertukang memasang bunga manggar semua, mereka-mereka ini kempunan nasi lemak sOodap Bandaraya Yan ^^... Walaupun di rumah sudah terhidang pulut + ikan masin + kelapa etc, perut mereka masih dapat menyumbat segala benda yang ada.. Hehehe~ =P So singgah lar sebentar di Pekan Pagi, lepaking...


Balik rumah, mandi-manda, makan-makan *erkkk! makan lagi*... Majlis dimulakan dengan bacaan doa selamat & kemudian bermulah tugasan masing-masing.. Actually tak ada tugas apa pun sebab ambil catering kan.. So semua telah disediakan oleh mereka-mereka yang ditugaskan.. Jadi relax jer lar.. Hohoho~ Kami-kami yang tiada kerja ini hanya melihat + makan + menunggu + bermain dengan boboi kesayangan.. Hahahah~ ^^

Ramai & meriah jugak lar.. Alhamdulillah, cuaca pada awal majlis memang sangat-sangat baik.. Tunggu menunggu punyalah tunggu, around 2pm datanglah pasangan pengantin yang kacak dan jelita.. Terharu di situ bila melihat my beloved sis... Hohoho~ =')

Norshafina bin Abd Aziz (Sha)

Fadhilah binti Mat Aris (Dila)



mereka-mereka & kekasih Afrina
Nishi - Abang Gemuk

Payed - Abang Hitam

Fahrul - Abang Handsome + Buncit

Akhir-akhir majlis baru lar hujan mencurah-curah ke ladang gandum.. Hohoho~ Pape pun, alhamdulillah.. Majlis berlangsung dengan jayanya, tanpa sebarang cacat cela \(^_^)/ & saya doakan agar my beloved sis. dan my abang ipar bahagia hingga ke akhir hayat, amin...

Terima kasih yang tak terhingga kepada semua-semua yang SUDI hadir memeriahkan majlis.. Kehadiran anda semua amat dihargai oleh kami sekeluarga =).. & kepada 3 orang peneman saya ini (Payed + Fahrul + Nishi) yang SUDI teman saya walaupun nak kena rushing-rushing.. Untuk Payed, anda memang TERBAIK!! Saya sayang awak lebih~ ^^


P/S : hepi beloved bufday also to Aisyah Basri aka Ecah ^^ bless be~

puma football boots 2011

These are said to be the lightest Football boots on the market with a touch

These are said to be the lightest Football boots on the market with a touch

Football News > Football Boots News - Carrick's Champions League Final Puma

Football News > Football Boots News - Carrick's Champions League Final Puma

Clothing & Accessories · jacket, sports, puma. Make Offer

Clothing & Accessories · jacket, sports, puma. Make Offer

puma sl lightning The Fastest Football Boots of 2010 2011

puma sl lightning The Fastest Football Boots of 2010 2011

puma v110 sl lightning Puma v1.10 Lightning SL Boots When Bolt met Etoo

puma v110 sl lightning Puma v1.10 Lightning SL Boots When Bolt met Etoo

Puma King Finale I FG Mens Football Boots - 2011 Edition

Puma King Finale I FG Mens Football Boots - 2011 Edition

Footy Boots weekend star James Beattie Puma v1.08 football boots

Footy Boots weekend star James Beattie Puma v1.08 football boots

To celebrate the launch of the PUMA King Finale football boot and apparel

To celebrate the launch of the PUMA King Finale football boot and apparel

Puma Mens V5.10 Firm Ground Football Boots Royal Blue/Silver/Black Prices,

Puma Mens V5.10 Firm Ground Football Boots Royal Blue/Silver/Black Prices,

Puma King Finale I FG Mens Football Boots - 2011 Edition

Puma King Finale I FG Mens Football Boots - 2011 Edition

Men's Casual Shoes Puma Mens V5.08 I Firm Ground Tricks Football Boots

Men's Casual Shoes Puma Mens V5.08 I Firm Ground Tricks Football Boots

These football boots are engineered from a combination of synthetic

These football boots are engineered from a combination of synthetic

Win Puma football boots signed by Mikel Arteta

Win Puma football boots signed by Mikel Arteta

After negotiations between the South African Football Association (SAFA) and

After negotiations between the South African Football Association (SAFA) and

Men's Clothing · club, pumas unam, free shipping. Make Offer

Men's Clothing · club, pumas unam, free shipping. Make Offer

Puma are the latest brand to release a new football boot exclusive to the

Puma are the latest brand to release a new football boot exclusive to the

Puma V1.10 JB Final Gold Black Fern and Green

Puma V1.10 JB Final Gold Black Fern and Green

“The outsole and external heel counter of the Puma v1.10 SL football boots

“The outsole and external heel counter of the Puma v1.10 SL football boots

puma king diego finale football boots. Leave a Comment none Read more

puma king diego finale football boots. Leave a Comment none Read more

Boys Lightweight Soft Ground Football Boots PUMA More Details from Store

Boys Lightweight Soft Ground Football Boots PUMA More Details from Store

how to do bridal hairstyles

Another structured up-do bridal hairstyle, by John di Bratto, Toronto

Another structured up-do bridal hairstyle, by John di Bratto, Toronto

Bridal party hairstyle ideas for the Bride

Bridal party hairstyle ideas for the Bride

The classic bridal hairstyles

The classic bridal hairstyles

Another Un-done up-do bridal hairstyle, by John di Bratto, Toronto

Another Un-done up-do bridal hairstyle, by John di Bratto, Toronto

How to Make Bridal Updo Hairstyles – Video

How to Make Bridal Updo Hairstyles – Video

A long veil allows for both updos and loose hairstyles. The bridal veil

A long veil allows for both updos and loose hairstyles. The bridal veil

Bridal hairstyles can make a bold statement when the bride opts for somewhat

Bridal hairstyles can make a bold statement when the bride opts for somewhat

Bridal-hairstyles-1 Bridal hairstyles, new summer 2010

Bridal-hairstyles-1 Bridal hairstyles, new summer 2010

Bridal hair wedding hairstyles – Down do's

Bridal hair wedding hairstyles – Down do's

Wedding Hairstyles for the Bride These two professionals should be hired

Wedding Hairstyles for the Bride These two professionals should be hired

Up do bridal hairstyles for medium length hair

Up do bridal hairstyles for medium length hair

The hairstyles especially for the bridals are becoming the one of the major

The hairstyles especially for the bridals are becoming the one of the major

And if you have a short hair, what options do you have?

And if you have a short hair, what options do you have?

Half-Up bridal hairstyle by Beauty-a-Go-Go in Vancouver

Half-Up bridal hairstyle by Beauty-a-Go-Go in Vancouver

how to do bridal hairstyles

how to do bridal hairstyles

 Some more beautiful celebrity bridal hairstyles

Some more beautiful celebrity bridal hairstyles

Big Day Do's: Bridal Hairstyles for Every Personality

Big Day Do's: Bridal Hairstyles for Every Personality

Bridal hair styles with hair pins and hair gems

Bridal hair styles with hair pins and hair gems

2010 Bridal Hairstyles for Women - Formal Hairstyles

2010 Bridal Hairstyles for Women - Formal Hairstyles

Bridal hairstyles not only have to match the person but also compliment the

Bridal hairstyles not only have to match the person but also compliment the